Nederlands feest aan boord

1 October 2010 | Proef Hollandse lekkernijen, de heerlijkste wijnen van Nederlandse bodem, en meer tijdens het From Holland Festival aan boord.

From Holland Festival

From Holland Festival

In oktober en november staat onze catering en de sfeer aan boord in het teken van Nederland. In alle reisklassen laten we onze passagiers kennis maken met heerlijk Hollands eten en ‘gezelligheid’!

Op al onze vluchten vanuit Amsterdam serveren we tussendoortjes, drankjes en maaltijden van Hollandse bodem. Natuurlijk wordt alles met een Hollands tintje geserveerd.

Tijdens de vlucht kunt u Nederlandse films en tv-programma’s bekijken. En u kunt aan boord kiezen uit nog meer typisch Hollandse artikelen in ons tax-free assortiment.

 

 

Van snack tot menu

Op uw intercontinentale vlucht in Economy Class kunt u kiezen uit 2 Hollandse menu’s. Probeer bijvoorbeeld het stoofpotje van gesmoord rundvlees en rode kool, met stroopwafelmousse toe! Voor de lekkere trek kunt u tussendoor bijvoorbeeld een ijsje of een snack met oude kaas eten.

In World Business Class geniet u van een culinair hoogstandje van chefkok Wilco Berends van restaurant De Nederlanden. Uw maaltijd wordt begeleid door de heerlijkste Hollandse wijnen uit de Achterhoek en Zeeland. Als snack serveren we een broodje kroket, en natuurlijk ontbreekt een Hollandse souvenir niet!

Vliegt u binnen Europa, dan kunt u aan boord een selectie van Hollandse snacks en broodjes verwachten – afhankelijk van het tijdstip en de duur van uw vlucht.

 

Over het From Holland Festival

Het From Holland Festival vieren we op al onze vluchten vanuit Amsterdam, in de maanden oktober en november. Op onze vluchten binnen Europa loopt het festival door tot eind maart 2011.