KLM-account en Flying Blue-account

Uw mooiste reizen beginnen op KLM.com. Met een persoonlijk KLM-account of Flying Blue-account op KLM.com beheert u eenvoudig uw profiel, voorkeuren en vluchtboekingen en heeft u toegang tot een groot aantal online services.

Activeer uw KLM-account

Met een KLM-account kunt u alles zelf regelen! U heeft via KLM.com op elk gewenst moment eenvoudig toegang tot uw beveiligde KLM-pagina’s:

  • Sla persoonlijke gegevens en voorkeuren op en laat ze automatisch van tevoren invullen tijdens het boeken, inchecken of op andere momenten wanneer u ze nodig heeft.
  • Bewaar gegevens en voorkeuren van uw reisgenoten.
  • Sla uw paspoortgegevens, uw betaalvoorkeuren en Advance Passenger Information (API-gegevens) veilig op.
  • Bekijk uw opgeslagen vluchtschema’s en maak boekingen waarop u een optie had genomen definitief.
  • Ontvang als een van de eersten onze aanbiedingen en geef aan wat uw interesses zijn.

Vragen over uw KLM-account? We staan dag en nacht voor u klaar: neem contact op

 

Schrijf u nu in

Activeer account
  

…of word Flying Blue-deelnemer

Flying Blue member account screenshot

Wilt u graag gebruikmaken van de functies van een KLM-account en daarnaast ook profiteren van alle Flying Blue-voordelen? Als Flying Blue-deelnemer kunt u Miles sparen, award tickets boeken, kortingen krijgen, gebruikmaken van exclusieve services en nog veel meer!

Hoe vaker u met KLM of een van onze partners vliegt, hoe sneller u een hoger niveau bereikt (Silver, Gold of Platinum) en van nog meer voordelen en extra’s kunt profiteren.

Nog geen Flying Blue-deelnemer? Schrijf u nu in

Heeft u al een KLM-account? Stap nu geheel gratis over naar een Flying Blue-account. Log in bij uw KLM-account, ga naar ‘Flying Blue’ en selecteer ‘Aanmelden’.

Vragen over uw Flying Blue-account? Neem contact op met het Flying Blue Service Centre

Nieuw: eenvoudig beheer van zakenreizen

Travel Manager screen

Wilt u uw (zaken)reizen door een ander laten regelen? U kunt in uw KLM-account of Flying Blue-account een reismanager aanstellen.

U kunt bijvoorbeeld een collega op uw werk toegang geven tot een deel van uw profiel. Deze collega kan dan zakenreizen voor u boeken en beheren.

Anderzijds kunt u zelf op KLM.com reismanager worden door anderen uit te nodigen om u aan te stellen als reismanager voor het beheren en boeken van hun reizen.

Een reismanager kan:

  • gebruikmaken van de gegevens en voorkeuren van de reiziger voor het boeken van diens zakelijke vlucht
  • de paspoortgegevens en andere gegevens vooraf invullen (de reismanager kan echter de persoonlijke betalingsgegevens van de reiziger niet bekijken of gebruiken)
  • de reiziger inchecken en zijn of haar boardingpass toesturen
  • snel toegang krijgen tot de lopende boekingen van de reiziger

Alleen de reiziger zelf kan zijn persoonlijke gegevens wijzigen. De reiziger kan ook altijd zelf zijn vlucht boeken. Beide partijen kunnen de reismanagementregeling op elk moment beëindigen.

Stel een collega, vriend of familielid aan als uw reismanager of nodig hen uit om u aan te stellen als reismanager voor het boeken en beheren van hun (zaken)reizen: log in bij uw KLM- of Flying Blue-account

Lees meer over het beheer van zakenreizen

Inloggen niet mogelijk?

U kunt rechtsboven op elke pagina van KLM.com inloggen bij uw KLM-account of Flying Blue-account. Wanneer u boekt, bij Mijn Reis en wanneer u incheckt, vragen we u om in te loggen, zodat al uw gegevens automatisch worden ingevuld en u van voordelen en kortingen profiteert.

Log in bij uw KLM-account met uw unieke e-mailadres en wachtwoord. Als u uw wachtwoord niet meer weet, dan sturen wij u graag een nieuw wachtwoord:

Vraag een nieuw wachtwoord voor een KLM-account aan

Log in bij uw Flying Blue-account door uw e-mailadres of uw Flying Blue-nummer en uw viercijferige pincode in te voeren. Als u een van deze niet meer weet, kunt u het volgende doen:

Vraag uw Flying Blue-nummer op
Vraag een nieuwe pincode aan

Koppeling met uw social media-accounts

Flyin Blue log in screen

Maak gebruik van een snelle manier om toegang te krijgen tot uw boekingen en in te checken voor uw vlucht. Deelnemers met een KLM-account of Flying Blue-account kunnen inloggen via hun account bij Facebook, Twitter, Google+ of andere social media-accounts.

Log nu in met uw social media-account

Heeft u nog geen KLM-account of Flying Blue-account? Schrijf u nu in via het sociale netwerk van uw keuze.

Het werkt ook op uw mobiele apparaat: u kunt via uw sociale netwerk-account bij alle KLM apps inloggen. Als u eenmaal bent aangemeld, dan onthoudt de app wie u bent.