KLM en het milieu in Suriname

In aansluiting op de internationale conferentie voor duurzaam bosbeheer in Suriname die (onlangs) is gehouden van 8 t/m 12 september 2008, vragen wij uw aandacht voor het CO2-emissie programma van de KLM Co2Zero.

Waarom compensatie?

Vliegtuigen die geen CO2-uitstoot veroorzaken moeten nog ontwikkeld worden, dus op dit moment is de meest praktische oplossing om de uitstoot te compenseren via investeringen in CO2-reductieprojecten.Het is een kleine verandering die, als we het allemaal doen, een groot verschil kan maken.
Ook wanneer u in Suriname een KLM-ticket boekt, kunt u via het CO2ZERO-service ontdekken welke gevolgen dit heeft voor het milieu en hoe weinig het kost om deze te compenseren. 

Hoe investeert CO2ZERO

climate_change_175_175

Wanneer u via KLMs CO2ZERO-service uw CO2-emissies compenseert, betaalt u niet mee aan de overheadkosten. Het bedrag wordt volledig gebruikt voor de ontwikkeling van schone-energieprojecten. Deze projecten worden gegarandeerd door Gold Standard, een organisatie die de volledige goedkeuring heeft van het Wereld Natuur Fonds.

Bereken de CO2-uitstoot tijdens uw vlucht.