Reizen met vloeibare taxfree artikelen

Bent u van plan taxfree te winkelen op de luchthaven of aan boord? Zorg er dan voor dat u weet wat voor de betreffende luchthaven de lokale regels zijn voor het reizen met vloeistoffen in de handbagage.
 

Reizen binnen Europa

Op reizen binnen Europa kunt u met uw taxfree gekochte vloeistoffen reizen. Vloeistoffen als drank en parfum worden dan voor u verpakt en verzegeld. Het zegel is één dag geldig. Ook als u tijdens uw reis moet overstappen, mag u het zegel niet verbreken tot u op uw eindbestemming bent aangekomen.
 
 

Reizen van of naar niet-EU landen

Als u overstapt op een Europese luchthaven, waaronder Amsterdam Airport Schiphol, mag u taxfree vloeistoffen en gels meenemen die u op luchthavens buiten de EU heeft gekocht. Bij een overstap op luchthaven Schiphol worden deze vloeibare artikelen bij de gate gecontroleerd.

Reizen naar de Verenigde Staten: u mag alleen taxfree gekochte vloeistoffen meenemen die op Amsterdam Airport Schiphol zijn gekocht en verzegeld.

Als u in de Verenigde Staten of Canada overstapt, wordt uw ruimbagage niet doorgelabeld naar uw eindbestemming. We adviseren u dan ook de eerder gekochte taxfree vloeistoffen in uw ruimbagage in te pakken.

Belangrijk: op elke luchthaven gelden andere regels. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van deze regels, voordat u vloeistoffen in uw handbagage meeneemt.

 
 

Shop@KLM

Voor KLM-vluchten langer dan 1,5 uur kunt u online uw taxfree artikelen bestellen en deze aan boord van uw KLM-vlucht in ontvangst nemen. Voor nog meer gemak kunnen we ze bij u ook thuis afleveren.

Lees verder over Shop@KLM
 
 

KLM Wannagives

Wilt u iemand aan boord verrassen? Neem een kijkje bij de vele geschenken die u via KLM Wannagives kunt bestellen, zoals een virtuele kus, een glas champagne of het favoriete parfum van uw geliefde. Kies online een speciaal cadeau, dan verrast ons personeel uw dierbare op een hoogte van 30.000 voet!


Ga naar KLM Wannagives