Over onze lounges

Bent u op zoek naar een rustige plek op de luchthaven om te werken en te ontspannen tijdens uw overstap of voor uw vertrek? De lounges van KLM en die van onze partners zijn de perfecte plek om tot rust te komen en dingen gedaan te krijgen. Er is een breed aanbod van lounges wereldwijd dat u kunt gebruiken.
 

KLM Crown-lounges

Onze KLM Crown-lounges bieden een stijlvolle, serene sfeer met veel privacy en ruimte. Er is een KLM Crown-lounge op Toronto Airport, een op Houston Airport en twee op Amsterdam Airport Schiphol: Lounge 52 voor intercontinentale passagiers en Lounge 25 voor passagiers die reizen binnen de Schengen-landen. Alle vier de KLM Crown-lounges bieden check-in-opties aan voor passagiers die moeten overstappen.

Nieuwe KLM niet-Schengen Crown Lounge (Lounge 52)

In de zomer van 2019 opent onze nieuwe KLM niet-Schengen lounge op Amsterdam Airport Schiphol.

Maar voordat het zo ver is, vanaf december 2018, is de lounge al te bezoeken voor passagiers die een eerste blik willen werpen. De renovatie van de lounge zal duren tot de grote opening in de zomer van dit jaar, wat toevallig ook de 100e verjaardag van KLM is. Door de grootschalige verbouwing is er mogelijk (geluids)overlast. Excuses daarvoor.

Tijdens de eerste fase van de opening (vanaf december 2018) kunt u het volgende verwachten: 

  • De ingang van de lounge is verplaatst: op de Holland Boulevard, tussen de E- en de F-pier.
  • U krijgt sneller toegang door uw boardingpass te scannen op de self-service kiosks.
  • Tijdelijk is er geen douchemogelijkheid in de lounge (een alternatief wordt aangeboden bij het Mercure Hotel Schiphol Terminal. Door beperkte capaciteit kunnen we deze service niet garanderen.).
  • Heeft u een serviceverzoek? Sluit aan in de digitale wachtrij! Ons nieuwe, proactieve serviceconcept biedt de mogelijkheid om in de lounge uw verzoek in de kiosk in te voeren. Terwijl u geniet van de faciliteiten van de lounge, komt een van onze lounge-assistenten u graag ter plaatse helpen.
  • Een verbeterd concept voor eten en drinken met hoogwaardige, verse en seizoensgebonden producten.
 
 

SkyTeam lounges

U heeft toegang tot de SkyTeam-lounges wanneer u in First Class of Business Class reist, of wanneer u een SkyTeam Elite Plus-passagier bent. Vanaf 24 uur voorafgaand aan uw geplande vertrek of overstap bent u van harte welkom in deze lounges.

U kunt de SkyTeam-lounges vinden op de volgende luchthavens:

• Dubai (DXB)
• London Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Beijing (BJS)
• Hong Kong (HKG)
• Vancouver (YVR)
 
 

Vind uw lounges

Naast onze KLM- en SkyTeam-lounges hebben onze passagiers toegang tot verschillende lounges van lokale partners wereldwijd. Wilt u weten of uw luchthaven een lounge heeft en welke faciliteiten die lounge heeft? Bekijk onze Lounge Finder.


 
 

Wie heeft toegang tot de lounges?

Bent u benieuwd of u toegang heeft tot een van onze lounges, of wilt u weten of u een gast mag meenemen? Bekijk dan ons loungetoegangsbeleid. In het algemeen heeft u toegang tot de lounges als u First Class- of Business Class-passagier bent, of als u een Flying Blue Platinum- of Gold-deelnemer bent. Ook als SkyTeam Elite Plus-deelnemer heeft u toegang tot de lounges.

Loungetoegangsbeleid