World Business Class seat

Alles over upgrades

Houdt u van de luxe en het comfort van onze Business Class? Verwen uzelf met een upgrade! Geniet van toegang tot onze lounges, een stoel om in weg te dromen, persoonlijke service en een bijzondere culinaire ervaring. Of u nu intercontinentaal of binnen Europa vliegt: u kunt op verschillende manieren upgraden naar Business Class.

Wat is een upgrade?

Wanneer uw Economy Class-ticket wordt gewijzigd naar een Business Class-ticket, noemen we dit een upgrade.

Als er plaatsen beschikbaar zijn, kunt u of online voor uw check-in of offline tijdens uw check-in een upgrade kopen. In sommige gevallen bieden we u tijdens de check-in online een last-minute betaalde upgrade aan. Upgrades worden aangeboden per vluchtsegment - niet voor de hele reis. Soms is de upgrade beschikbaar tegen een gereduceerd tarief. Als u de upgrade met korting koopt, profiteert u van de voordelen van Business Class. Het aantal Miles dat u spaart en het aantal XP dat u ontvangt blijft echter gelijk aan wat in de bevestigingsmail van uw oorspronkelijke boeking vermeld staat.

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om uw vlucht nog aangenamer te maken. Als u niet op zoek bent naar een upgrade, maar wel extra comfort aan uw vlucht wil toevoegen, hebben we diverse extra opties. Zo hebben we Economy Class-stoelen met meer beenruimte of stoelen die verder naar achter verstelbaar zijn dan de standaardstoelen op KLM-vluchten. Ze kunnen tegen een vergoeding worden gereserveerd. Al deze stoelen kunt u aanschaffen via Mijn Reis of tijdens het online inchecken of op de luchthaven (indien beschikbaar op uw vlucht).

Wanneer kan ik upgraden?

Vanaf het moment dat u uw ticket boekt tot aan het inchecken, kunt u op de meeste vluchten upgraden naar Business Class door contact op te nemen met het KLM Contactcentrum of online via Mijn Reis. Uw check-in begint 30 uur vóór uw vertrektijd (24 uur van tevoren als u van/naar de VS vliegt).
 
Wanneer het inchecken begint, kunt u alleen upgraden als u een last-minute betaalde upgrade-aanbieding krijgt of via onze offline methodes (indien beschikbaar).

Indien beschikbaar, kunt u onze extra opties (meer beenruimte, bijvoorbeeld) telefonisch, via Mijn Reis of op de luchthaven regelen vanaf het moment dat u uw ticket boekt tot het moment dat uw vlucht vertrekt.

Hoe kan ik upgraden?

U kunt zowel online als offline upgraden naar Business Class. Prijzen van de upgrades zijn beschikbaar tijdens uw aankoop.

Waar kan ik upgraden?

Voordat u incheckt, kunt u online upgraden via Mijn Reis. Tijdens het inchecken kunt u een upgrade kopen bij KLM.com of Airfrance.com  of via de KLM- of Air France-app. Offline upgrades zijn mogelijk op de luchthaven via een van onze medewerkers of een kiosk, telefonisch via het KLM Contactcentrum, aan boord of in de lounges (indien beschikbaar).

U wilt misschien meer weten over..