Economy seat

Voorkeursstoelen op intercontinentale vluchten

Kies de stoel uit die bij u past. KLM biedt 2 soorten voorkeursstoelen aan: stoelen in een rij van 2 en stoelen in de voorsectie. Beide stoelen hebben hun eigen voordelen. Een stoel in een rij van 2 biedt meer privacy wanneer u samen met iemand reist. Een stoel in de voorsectie heeft als voordeel dat u meestal als een van de eerste passagiers kunt uitstappen. Voorkeursstoelen zijn alleen beschikbaar op intercontinentale vluchten. De beenruimte is hetzelfde als de standaard Economy Class-stoel, ook is de stoel even ver naar achter verstelbaar. Alle voorkeursstoelen hebben een persoonlijk entertainmentscherm.

Kenmerken

  • Standaard beenruimte (79 cm/31 inch)
  • In de eerste rijen achter de Economy Comfort-zone;
  • of in een rij van 2 in Economy Class
  • 9-11 inch persoonlijk entertainmentscherm
  • Ergonomisch ontworpen
  • Alleen beschikbaar op intercontinentale vluchten
Reserveer deze stoel

Reserveer uw favoriete stoel

U kunt uw voorkeursstoel reserveren tijdens de boeking van uw KLM-vlucht, of op een later moment via Mijn Reis. Er is op elke vlucht een beperkt aantal voorkeursstoelen beschikbaar, dus als u zeker wil zijn van deze stoel of graag naast uw reisgenoot wil zitten, wacht dan niet te lang met uw reservering.

Flying Blue-voordelen

Als u een Flying Blue Platinum-deelnemer bent, kunt u kosteloos een voorkeursstoel reserveren. Flying Blue Gold-deelnemers betalen slechts de helft van de prijs en Silver-deelnemers betalen 25% minder. Voor alle Flying Blue Explorer-deelnemers is er een korting van 10%.

U wilt misschien meer weten over...