Europe Business Class

Geniet van comfort en tijdbesparende services tijdens uw vlucht binnen Europa. In de Europe Business Class ervaart u het gemak van een volledig flexibele boeking waarmee u uw vlucht kunt wijzigen wanneer u wilt!
 
 

Europe Business Class

Ervaar comfort al voordat u aan boord gaat:

  • Extra bagage meenemen
  • Bezoek de KLM Crown-lounges en de lounges van onze partners

SkyPriority

U heeft voorrang bij het inchecken en de bagageafgifte, een snellere doorgang bij de veiligheids- en paspoortcontrole, en voorrang bij het aan boord gaan en het afhalen van de bagage! Reist u in KLM Business Class of bent u Flying Blue Gold- of Platinum-deelnemer of SkyTeam Elite Plus-passagier? Volg dan de rode SkyPriority-borden die wereldwijd op steeds meer luchthavens te vinden zijn.

Aan boord

Ga met voorrang aan boord van het toestel en geniet van zeeën aan persoonlijke ruimte! In rijen met 3 stoelen houden we alle middelste stoelen vrij. Zo heeft u altijd een stoel aan het raam of aan het gangpad!

  • Stoel met extra beenruimte die verder naar achteren verstelbaar is
  • Stroomvoorziening bij de stoel in onze Boeing 737-700, -800 en -900 toestellen


Van een luxe ontbijt tot een heerlijke driegangenmaaltijd: afhankelijk van het tijdstip en de duur van uw vlucht krijgt u een warme maaltijd, sandwich, salade of tapasgerecht en meerdere snacks geserveerd.

Natuurlijk zullen onze stewards en stewardessen proberen al uw speciale wensen te vervullen. Onze Europe Business Class bevindt zich vooraan in de cabine, zodat u na aankomst als een van de eersten van boord kunt.

 

Upgrade naar Europe Business Class

Genieten van het comfort, de tijdbesparende diensten en de aandacht voor detail in onze Business Class?

Bekijk uw upgrade-opties