KLM Affiliate Programma

Maak reclame voor KLM-vluchten op uw app, blog of website en verdien commissie voor vluchten die via KLM.com worden geboekt. Meld u vandaag nog aan als KLM-affiliate!

Voordelen van deelname

  • Koppel uw merk aan dat van KLM en pluk de vruchten van samenwerking met een van de sterkste merknamen binnen de reisindustrie
  • 30 dagen levensduur van cookies
  • Mobiele tracking
  • Cross-country tracking
  • Snelle goedkeuring van verkoop
  • Tools om uw promoties te ondersteunen en conversie te optimaliseren: link maker, product feed, custom-made (mobiele) banners en een widget om vluchten te zoeken


Commissie:
Medium-haul1% van verkoop
Long-haul1.5% van verkoop


Nadat u zich heeft aangemeld en bent geaccepteerd, nemen wij contact met u op zodat u met de promotie van KLM-vluchten op uw website, blog of app kunt beginnen. U krijgt dan toegang tot de campagnes en promotiematerialen die in uw land worden gebruikt. Met onze wereldwijde trackingsoplossing weet u zeker dat u een vergoeding ontvangt voor iedere boeking via KLM.com die via uw website is geïnitieerd, ongeacht de luchthaven van vertrek, taal, valuta of het land van de website.


Word KLM-affiliate

Aanmelden

 

Wie kan KLM-affiliate worden?

Reisgerelateerde websites, blogs en vergelijkingssites zijn van harte uitgenodigd om zich als KLM-affiliate aan te melden.

Heeft u een website waarop vluchten worden vergeleken en wilt u gebruikmaken van onze API? Meld u dan aan voor de meta-zoekmachine van KLM! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: affiliation@klm.com.

Wij accepteren helaas geen SEA-affiliates.

 

Over KLM

KLM is een wereldwijd opererend luchtvaartbedrijf van Nederlandse bodem dat in 1919 is opgericht. KLM is de oudste luchtvaartmaatschappij die nog steeds onder haar originele naam vliegt. KLM werkt zeer nauw samen met AIR FRANCE binnen de AIR FRANCE KLM Groep. Sinds de 2 bedrijven in 2004 zijn gefuseerd, zijn ze als onafhankelijke luchtvaartmaatschappijen met ieder hun eigen identiteit en merk blijven opereren. De AIR FRANCE KLM Groep is de grootste luchtvaartgroep van Europa.

Elk jaar kiezen meer dan 20 miljoen passagiers voor KLM vanwege:

  • Flexibiliteit bij de keuze van de luchthaven van vertrek en meer dan 100 bestemmingen
  • Uitmuntende service aan boord
  • Aantrekkelijke tarieven naar de Verenigde Staten, Afrika, Azië en vele Europese bestemmingen en regelmatig speciale promotiecampagnes.


Neem voor meer informatie contact met ons op via: affiliation@klm.com