De voordelen van een corporate contract

Graag geven we hier meer in detail de belangrijkste voordelen van een corporate contract:
 

Aantrekkelijke korting op tickets

Korting op tickets naar bestemmingen van KLM en Partners. De hoogte van deze korting is afhankelijk van de overeenkomst die u met KLM afsluit. Hoe meer uw organisatie dus vliegt, hoe groter uw voordeel kan zijn!

 
 

Heldere managementinformatie

Op regelmatige basis ontvangt u van ons een helder overzicht van uw bestedingen op KLM en partners. Uw persoonlijke KLM Account Manager volgt bovendien uw ticketaankopen. Mocht er eventueel een verschuiving plaatsvinden in de bij ons afgenomen diensten, dan kan hij u dus goed van advies dienen.

 
 

Interactief en gebruiksvriendelijk boeken

Op deze KLM Corporate Account website kunt u ook voor het boeken van vluchten terecht, 24 uur per dag. Door uw UCC-nummer te gebruiken worden uw uitgaven automatisch geregistreerd voor het corporate contract. U hoeft niet te bellen om te informeren naar de beschikbare ruimte op een vlucht. U krijgt de gewenste informatie rechtstreeks op uw beeldscherm en geniet van alle online services van KLM en partners. Denk hierbij aan internet check-in of het online controleren van uw reservering.

 
 

Klantvriendelijke betaaloplossingen

U kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunnen u en uw medewerkers de reis- en representatiekosten op een efficiënte en overzichtelijke manier beheren. 

Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden 

 
 

Optimaal reisgemak met hoogstaande service

Naast de voordelen van een corporate contract kunt u ook genieten van de voordelen van ons frequent flyer programma Flying Blue. Hiermee kunt u op individuele basis Flying Blue Miles sparen voor gratis tickets en profiteren van tal van extra services.  voor meer informatie over het Flying Blue programma.

Informatie over alle zakelijke services van KLM en partners vindt u op de KLM website, in dezelfde menubalk als KLM Corporate Account.

 
 

Doe er uw voordeel mee: Uw bedrijf 'in the picture'

Voor trouwe klanten heeft KLM voordelige adverteermogelijkheden, waarmee u uw bedrijf ‘in the picture’ zet bij een grote lezersgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Flying Dutchman Magazine of de Holland Herald, het inflight magazine van KLM. Daarnaast kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van de mogelijkheid om commercials c.q. infomercials op de screens aan boord te plaatsen. Vraag naar de