Game: Jets

Word piloot van je eigen papieren vliegtuig en loods het langs de obstakels in de kartonnen versies van Amsterdam en New York.

Klaar voor de start ... vlieg!

Jets Game

Loods je papieren vliegtuigje door het oude stadscentrum van Amsterdam en over de historische kanalen – maar vermijd auto’s, trams en boten. Of vind je weg op het drukke Times Square in New York en geniet van het uitzicht vanaf het Vrijheidsbeeld.

Met de punten die je in het spel verdient, kun je spannende nieuwe missies en meer dan 25 verschillende 'skins' voor je papieren toestel vrijspelen. Naarmate je als piloot meer bedreven raakt, stijg je in het klassement van beginneling tot gezagvoerder.
 


Daag je vrienden uit
Om de reis nog spannender te maken kun je je vrienden uitdagen via social media. Versla ze en houd de hoogste score op het leaderboard.


Unieke link met de echte wereld
Je ontvangt wings, de valuta binnen het spel, wanneer je een vlucht bij KLM boekt of op tijd bij de gate op Amsterdam Airport Schiphol arriveert.


Download Jets nu

Download Jets voor iOS of Android:


Deel vragen en suggesties met andere spelers op de Facebook-pagina van Jets en like deze pagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.