Voorzieningen in onze lounges

In de bruisende omgeving van de luchthaven zijn onze lounges een oase van rust en luxe. Of u nu zakelijke voorzieningen zoekt of gewoon een plek om te ontspannen, in onze lounges vindt u precies wat u nodig heeft.

Standaard faciliteiten

Lounges standard facilities

Geniet in een comfortabele omgeving van rust, een hapje van ons buffet of een drankje met een snack aan de bar. Vermaak u met televisieprogramma’s of gebruik een van de werkplekken. Op Amsterdam Airport Schiphol kunt u zich opfrissen met een douche of uw baby verzorgen. En natuurlijk helpen wij u graag met elk verzoek!

Neem een virtueel kijkje in onze KLM Crown-Lounge 52. Met uw linkermuisknop (of de pijltjes op uw toetsenbord) kunt u 360 graden om u heen zien.

Video niet zichtbaar? Download Quicktime .

Faciliteiten in onze KLM Crown-Lounges

Facilities in our KLM Crown Lounges

Ingericht door het prestigieuze Nederlandse ontwerpbureau Studio Linse, bieden onze KLM Crown-Lounges u wereldwijd een stijlvolle omgeving met veel privacy en ruimte. Op Amsterdam Schiphol Airport omvatten Lounge 25 (Schengen gebied) en Lounge 52 (intercontinentaal) samen bijna 6000m2! In een ontspannen atmosfeer vindt u: 

  • Rustgebieden
  • Gezonde hapjes en drankjes
  • Entertainment
  • Computers met gratis wifi- en oplaadmogelijkheden voor laptops
  • Fax, telefoon en kopieerapparaat
  • Internationale kranten 

Onze KLM Crown-Lounges zijn gemakkelijk toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Er zijn rookvrije gebieden en delen waar u wel kunt roken. 

Voorzieningen in de SkyTeam Exclusive Lounges

In de SkyTeam Exclusive Lounges, te vinden op diverse luchthavens over de hele wereld, kunt u voor vertrek nog even heerlijk ontspannen. Kom tot rust in een stijlvolle en unieke omgeving waar u dag en nacht een gevoel van luxe en privacy kunt ervaren. Geniet van luxe voorzieningen als:

  • Wellnesscentrum met full-body-massagestoelen
  • Zuurstofbar
  • Wifi, stopcontacten en PC-hulp van ons Business Centre
  • Gratis consumpties

Lounge check-in

Tijdens een overstap kunt u ook inchecken in onze KLM Crown-lounges op Amsterdam Airport Schiphol, in Houston en in Toronto. Transferpassagiers kunnen op luchthaven Parijs-Charles de Gaulle inchecken in de Air France-lounge in Terminal 2E.

Milieuvriendelijk ‘loungen’

Onze nieuwe KLM Crown-Lounge (Lounge 52) is milieuvriendelijk ingericht, met energiebesparende lampen en een speciaal luchtcirculatiesysteem waarmee het water voor de 10 douches wordt verwarmd. 

Bekijk de locaties van onze KLM Crown-Lounges wereldwijd